Babagan awake dhewe

bcd9aa3e

ECOFR LED Lamps Ltd iki diadegaké ing Mei 2010 dening klompok LED lampu profesional karo akeh taun saka pengalaman ing lapangan. Sasampunipun sapérangan taun nyekeli posisi senior ing industri LED Direksi mutusaké kanggo nyedhiyani pendekatan seger nyediakake konsumen karo produk kualitas kanggo ketemu karo kabutuhan pasar.

Nggenepi tim gedhe kita ahli lan engineers darmabakti lan nggarap Staff pabrik Highly trampil, ECOFR LED Lamps bangga mrodhuksi dhuwur dikarepake lan kualitas produk. Liwat ing ambane riset inovatif lan collaboration karo klien lan pungkasan kedhaftar menehi ECOFR LED karo pangerten seger lan jero kabutuhan pasar ..



Tampilan Online Chat!