Yard Lamp Series WGLED220 - China Ecofr LED Lamps

Yard Lamp Series WGLED220

Short Description:

Kang digunakake kanggo cahya ing panggonan umum kayata squares cilik lan medium-ukuran, tetanggan, pamblokiran, lurung-lurung lumampah, taman, lan sapiturute Material lan sifat: aluminium awak lamp nyetak, dianggep dening anti-korosif uyuh elektrostatik. Kirim lamp punika PMMA. Dhuwur kekuatan ring segel silikon, cocok kanggo kabeh-weather nggunakake. Papan wiring ing Integrasi diseleh ing lantern ing. baja 304 ngawut-awut fastening Stainless, aman lan ayu. Gunakake sumber cahya LED sumber cahya / 50W. Execution stan ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Kang digunakake kanggo cahya ing panggonan umum kayata squares cilik lan medium-ukuran, tetanggan, pamblokiran, lurung-lurung lumampah, taman, lan sapiturute

    Material lan sifat: aluminium awak lamp nyetak, dianggep dening anti-korosif uyuh elektrostatik.

    Kirim lamp punika PMMA.

    Dhuwur kekuatan ring segel silikon, cocok kanggo kabeh-weather nggunakake.

    Papan wiring ing Integrasi diseleh ing lantern ing.

    baja 304 ngawut-awut fastening Stainless, aman lan ayu.

    Gunakake sumber cahya LED sumber cahya / 50W.

    Execution GB7000.1 standar

    CLASS aku

    IP55

    kurva distribusi cahya

    lampu  model Power (W voltase Kerja (V) flux cetha (LM) werna suhu (K) Ra (>) Amba Beam (  °  ) LED (partikel) Size L * W * H
    WGLED200 30 220V 2700 3000/600 75 60 1 3000 * 200*200
                     

    222 333


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!