Yard Lamp Series WGLED235 - China Ecofr LED Lamps

Yard Lamp Series WGLED235

Short Description:

Aplikasi orane katrangan: Lighting ing dalan iyub-iyub, dalan Binjiang, bisnis wilayah, squares, platarané, taman lan panggonan luang dhuwur-mburi liyane. Material lan ciri: Ing Nihan aluminium dianggep dening uyuh elektrostatik anticorrosion. Kirim lamp digawe saka baja kualitas dhuwur, panas semprotan galvanized lan dianggep. dhuwur kekuatan lan tutup PC kualitas dhuwur, transmisi cahya dhuwur. Grille reflektor digawe timbal kualitas dhuwur lan wis kasebut kanthi teliti dirancang kanggo panganan kurva distribusi cahya ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Aplikasi orane katrangan:

    Lighting ing dalan iyub-iyub, dalan Binjiang, bisnis wilayah, squares, platarané, taman lan panggonan luang dhuwur-mburi liyane.

    Material lan ciri:

    Nihan aluminium dianggep dening uyuh elektrostatik anticorrosion.

    Kirim lamp digawe saka baja kualitas dhuwur, panas semprotan galvanized lan dianggep.

    dhuwur kekuatan lan tutup PC kualitas dhuwur, transmisi cahya dhuwur.

    Grille reflektor digawe timbal kualitas dhuwur lan wis kasebut kanthi teliti dirancang kanggo panganan kurva distribusi cahya kanggo èfèktif ngontrol glare.

    Integrated Papan wiring, diselehake ing awak.

    baja 304 ngawut-awut fastening Stainless, aman lan ayu.

    dhuwur Instalasi 2-4 meter

    Execution GB7000.1 standar

    CLASS aku

    2

    T parameter echnical

    lampu  model Power (W voltase Kerja (V) flux cetha (LM) werna suhu (K) Ra (>) Amba Beam (  °  ) LED (partikel) Size L * W * H(MM)
    WGLED234 30W 220V 1350 3000/600 75 120 30 3500 * 585 * 585

    3 4


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!