Yard Lamp Series WGLED360 - China Ecofr LED Lamps

Yard Lamp Series WGLED360

Short Description:

Aplikasi orane katrangan: Lighting ing dalan iyub-iyub, dalan Binjiang, bisnis wilayah, squares, platarané, taman lan panggonan luang dhuwur-mburi liyane. Material lan ciri: Punika dianggep dening uyuh elektrostatik anticorrosion. Kirim lamp digawe saka baja kualitas dhuwur, panas semprotan galvanized lan dianggep. Dhuwur kemurnian aluminium anodized reflektor menehi kinerja optik banget. suhu dhuwur kaca tempered tahan, transmittance dhuwur. Integrated Papan wiring, diselehake ing bo ing ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Aplikasi orane katrangan:

    Lighting ing dalan iyub-iyub, dalan Binjiang, bisnis wilayah, squares, platarané, taman lan panggonan luang dhuwur-mburi liyane.

    Material lan ciri:

    Punika dianggep dening uyuh elektrostatik anticorrosion.

    Kirim lamp digawe saka baja kualitas dhuwur, panas semprotan galvanized lan dianggep.

    Dhuwur kemurnian aluminium anodized reflektor menehi kinerja optik banget.

    suhu dhuwur kaca tempered tahan, transmittance dhuwur.

    Integrated Papan wiring, diselehake ing awak.

    baja 304 ngawut-awut fastening Stainless, aman lan ayu.

    dhuwur Instalasi 2-4 meter

    Execution GB7000.1 standar

    IP55

    T parameter echnical

    lampu  model Power (W voltase Kerja (V) flux cetha (LM) werna suhu (K) Ra (>) Amba Beam (  °  ) LED (partikel) Size L * W * H(MM)
    WGLED360 60W 220V 4800 3000/600 75 120 60 4000 * 815 * 300

    2 3


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!