• linear wall washing lamp
  • Garden light
  • Project-light lamp

Rreth nesh

ECOFR LED Lighting Ltd është themeluar në maj të vitit 2010 nga një grup profesionistësh të ndriçimit LED me shumë vite përvojë në këtë fushë. Pas shumë vitesh që mbajnë pozita të larta në industrinë e udhëhoqi Drejtorëve vendosi për të siguruar një qasje të re të siguruar konsumatorët me produkte të cilësisë së lartë për të përmbushur nevojat e tregut.

Shfrytëzuar ekipin tonë të madh të ekspertëve dhe inxhinierë të përkushtuar dhe duke punuar me stafin e fabrikës shumë të aftë, ECOFR LED Lighting krenari prodhon kërkesën e lartë dhe të produkteve me cilësi të lartë. Përmes në thellësi hulumtime inovative dhe bashkëpunim me klientët dhe përdoruesit përfundimtarë ofron ECOFR LED me një kuptim të freskët dhe të thellë të nevojave të tregut ..

Fearture Products

Ndriçuar nga estetikë të lartë dhe elegancën e markave më të famshme luksoze

Lajme

Vlera Timeless e një markë nuk është "News".
Çdo gjë e shkruar në lidhje me të, është!

partner

Ndriçuar nga estetikë të lartë dhe elegancën e markave më të famshme luksoze

WhatsApp Online Chat !