Tentang Kami

bcd9aa3e

ECOFR LED cahaya Ltd didirikan dina bulan Méi 2010 ku group of cahaya LED professional jeung loba taun pangalaman di lapangan. Saatos sababaraha taun nyekel posisi senior dina industri LED nu Direksi mutuskeun nyadiakeun pendekatan seger nyadiakeun pamakéna kalayan produk kualitas luhur papanggih kabutuhan pasar.

Ngamangpaatkeun tim badag kami para ahli tur insinyur dedicated sarta gawé bareng staf pabrik kacida terampil, ECOFR LED cahaya proudly ngahasilkeun paménta tinggi jeung produk kualitas luhur. Liwat di jero ieu panalungtikan inovatif sarta kolaborasi kalayan klien tur pamaké tungtung nyadiakeun ECOFR LED sareng pamahaman seger jeung jero pangabutuh pasar ..



WhatsApp Online Chat!