Taros Kami

Ecofr LED cahaya Co.Ltd

alamat

Guan Ying District Industrial, Waihai Bandar, Jiangmen Kota

Surélék

48779131@qq.com

telepon

Tel: 0750-3776767

Telepon: +86 18547812919

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat!