Buruan lampu Series WGLED220 - Cina Ecofr LED cahaya

Buruan lampu Series WGLED220

Pondok Description:

Hal ieu dipaké pikeun cahaya di tempat umum sapertos kuadrat leutik tur sedeng-ukuran, neighborhoods, blok, jalan leumpang, taman, jrrd Bahan jeung pasipatan: alloy aluminium awak lampu dijieun, diolah ku anti corrosive nyemprot éléktrostatik. The pos lampu téh PMMA. Tinggi kakuatan cincin segel silicone, cocog pikeun sagala-cuaca pamakéan. dewan wiring nu terpadu anu ditempatkeun di lantern nu. baja 304 screws fastening steel, aman tur geulis. Paké sumber lampu LED sumber lampu / 50W. Palaksanaan Stan ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Hal ieu dipaké pikeun cahaya di tempat umum sapertos kuadrat leutik tur sedeng-ukuran, neighborhoods, blok, jalan leumpang, taman, jrrd

    Bahan jeung pasipatan: alloy aluminium awak lampu dijieun, diolah ku anti corrosive nyemprot éléktrostatik.

    The pos lampu téh PMMA.

    Tinggi kakuatan cincin segel silicone, cocog pikeun sagala-cuaca pamakéan.

    dewan wiring nu terpadu anu ditempatkeun di lantern nu.

    baja 304 screws fastening steel, aman tur geulis.

    Paké sumber lampu LED sumber lampu / 50W.

    Palaksanaan GB7000.1 baku

    kelas I

    IP55

    kurva sebaran lampu

    lampu  model Kakuatan (W tegangan gawe (V) fluks Luminous (LM) hawa Warna (K) Ra (>) Sudut beam (  °  ) LED (partikel) Ukuran L * W * H
    WGLED200 30 220V 2700 3000/600 75 60 1 3000 * 200*200
                     

    222 333


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!