Buruan lampu Series WGLED235 - Cina Ecofr LED cahaya

Buruan lampu Series WGLED235

Pondok Description:

Aplikasi wengkuan: cahaya dina jalan ngiuhan, jalan Binjiang, wewengkon bisnis, kuadrat, courtyards, taman jeung tempat luang tinggi-tungtung séjén. Bahan na ciri: The cangkang aluminium anu diolah ku nyemprot éléktrostatik anticorrosion. The pos lampu dijieunna tina waja kualitas luhur, panas semprot galvanized jeung dirawat. kakuatan tinggi na panutup PC kualitas luhur, pangiriman lampu tinggi. The grille pemantul dijieunna tina kalungguhan kualitasna alus sarta anu taliti dirancang piring kurva sebaran lampu ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Aplikasi wengkuan:

    Cahaya dina jalan ngiuhan, jalan Binjiang, wewengkon bisnis, kuadrat, courtyards, taman jeung tempat luang tinggi-tungtung séjén.

    Bahan na ciri:

    Cangkang aluminium anu diolah ku nyemprot éléktrostatik anticorrosion.

    The pos lampu dijieunna tina waja kualitas luhur, panas semprot galvanized jeung dirawat.

    kakuatan tinggi na panutup PC kualitas luhur, pangiriman lampu tinggi.

    The grille pemantul dijieunna tina kalungguhan kualitasna alus sarta anu taliti dirancang piring kurva sebaran lampu mun éféktif ngadalikeun sorotan.

    Integrated dewan wiring listrik, ditempatkeun dina awak.

    baja 304 screws fastening steel, aman tur geulis.

    jangkungna pamasangan 2-4 méter

    Palaksanaan GB7000.1 baku

    kelas I

    2

    T parameter echnical

    lampu  model Kakuatan (W tegangan gawe (V) fluks Luminous (LM) hawa Warna (K) Ra (>) Sudut beam (  °  ) LED (partikel) Ukuran L * W * H(MM)
    WGLED234 30W 220V 1350 3000/600 75 120 30 3500 * 585 * 585

    3 4


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!