Buruan lampu Series WGLED360 - Cina Ecofr LED cahaya

Buruan lampu Series WGLED360

Pondok Description:

Aplikasi wengkuan: cahaya dina jalan ngiuhan, jalan Binjiang, wewengkon bisnis, kuadrat, courtyards, taman jeung tempat luang tinggi-tungtung séjén. Bahan na ciri: Ieu geus diolah ku nyemprot éléktrostatik anticorrosion. The pos lampu dijieunna tina waja kualitas luhur, panas semprot galvanized jeung dirawat. purity tinggi aluminium anodized pemantul nyadiakeun kinerja optik alus teuing. suhu luhur kaca tempered tahan, transmittance tinggi. Integrated dewan wiring listrik, ditempatkeun di bo di ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Aplikasi wengkuan:

    Cahaya dina jalan ngiuhan, jalan Binjiang, wewengkon bisnis, kuadrat, courtyards, taman jeung tempat luang tinggi-tungtung séjén.

    Bahan na ciri:

    Hal ieu diolah ku nyemprot éléktrostatik anticorrosion.

    The pos lampu dijieunna tina waja kualitas luhur, panas semprot galvanized jeung dirawat.

    purity tinggi aluminium anodized pemantul nyadiakeun kinerja optik alus teuing.

    suhu luhur kaca tempered tahan, transmittance tinggi.

    Integrated dewan wiring listrik, ditempatkeun dina awak.

    baja 304 screws fastening steel, aman tur geulis.

    jangkungna pamasangan 2-4 méter

    Palaksanaan GB7000.1 baku

    IP55

    T parameter echnical

    lampu  model Kakuatan (W tegangan gawe (V) fluks Luminous (LM) hawa Warna (K) Ra (>) Sudut beam (  °  ) LED (partikel) Ukuran L * W * H(MM)
    WGLED360 60W 220V 4800 3000/600 75 120 60 4000 * 815 * 300

    2 3


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!