• linear wall washing lamp
  • Garden light
  • Project-light lamp

за нас

ECOFR LED осветлување Ltd е основана во мај 2010 година од страна на група на LED осветлување професионалци со долгогодишно искуство во оваа област. По многу години држи високи позиции во рамките на ЛЕР индустрија на директори одлучи да обезбеди свеж пристап им овозможува на корисниците со висок квалитет на производи да се задоволат потребите на пазарот.

Благодарение на голем тим на експерти и инженери посветен и работа со високо квалификувани фабриката вработените, ECOFR LED осветлување гордо произведува високата побарувачка и висок квалитет на производите. Преку во длабочината на иновативни истражувања и соработка со клиентите и крајните корисници обезбедува ECOFR LED со свежа и длабоко разбирање на потребите на пазарот ..

Fearture производи

Осветлени од висока естетика и елеганција од најпознатите луксузни брендови

Вести

На вечна вредност на брендот не е "Вести".
Што е напишано за тоа, е!

партнер

Осветлени од висока естетика и елеганција од најпознатите луксузни брендови
WhatsApp Онлајн Chat!