за нас

bcd9aa3e

ECOFR LED осветлување Ltd е основана во мај 2010 година од страна на група на LED осветлување професионалци со долгогодишно искуство во оваа област. По многу години држи високи позиции во рамките на ЛЕР индустрија на директори одлучи да обезбеди свеж пристап им овозможува на корисниците со висок квалитет на производи да се задоволат потребите на пазарот.

Благодарение на голем тим на експерти и инженери посветен и работа со високо квалификувани фабриката вработените, ECOFR LED осветлување гордо произведува високата побарувачка и висок квалитет на производите. Преку во длабочината на иновативни истражувања и соработка со клиентите и крајните корисници обезбедува ECOFR LED со свежа и длабоко разбирање на потребите на пазарот ..


WhatsApp Онлајн Chat!